RANKŲ DARBO LAROCHÉ BALTASIS MATCHA ŠOKOLADAS SU OISHII MATCHA ARBATA, DAIGINTAIS GRIKIAIS, BRAŠKĖMIS IR LAIMO TRAŠKIAIS. LAROCHÉ Receptas: N° 1
Academy of Chocolate BRONZOS apdovanjimas, 2020
Unikalus ir abejingų nepaliekantis – Laroché Matcha receptas: švelnus baltasis šokoladas prisotintas aukščiausios kokybės japoniškos žaliosios Oishii Matcha arbatos. Viduje slepiasi daiginti ir vėliau sudžiovinti traškūs lietuviški grikiai. Saldumo ir rūgštumo balansą garantuoja laimo citrinos traškiai. Šią natūraliai žalią šokolado plytelę puošia dailiai raudonos ir vasara kvepiančios liofilizuotų braškių juostelės.
SUDEDAMOSIOS DALYS: šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, PIENO milteliai, emulsiklis: SOJŲ lecitinas (<1%), natūralios vanilės ekstraktas); daiginti ir džiovinti grikiai (5%); liofilizuotos braškės (3%); matcha arbatos milteliai (1,5%); laimo citrinos traškiai (1%) (cukrus, laimo sulčių koncentratas, krakmolas (tapijokos), laimų aliejus <1%).
MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g: Energinė vertė: 560 kcal / 2338 kJ. Riebalai 36 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g; angliavandeniai 53 g iš kurių cukrų 48 g; baltymai 7 g; druska 0,2 g; skaidulinės medžiagos 1,6 g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 33%, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 24%. Be pridėtinių augalinių riebalų. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +12 °C iki +21 °C temperatūroje.
Grynasis kiekis: 90 g (± 10 g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio
NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą