RANKŲ DARBO PIENINIS ŠOKOLADAS SU OBUOLIAIS, APELSINŲ ŽIEVELĖMIS IR CINAMONU. LAROCHÉ Receptas N° 6
Šokolado klasika su intriga – Laroché N° 6 receptas: stipraus kakavos ir pieno skonio, glotnios tekstūros pieniškas šokoladas su kūną šildančiu cinamonu, traškiais obuolių gabalėliais ir apelsinų žievelių cukatomis. Populiariausią pasaulyje, t.y. pienišką šokoladą, papildėme gerai pažystamais ingredientais, kurių dėka išgavome puikų skonių derinį. Idealus pasirinkimas ieškantiems naujų atradimų, tačiau bijantiems eksperimentuoti.
SUDEDAMOSIOS DALYS: pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis: SOJŲ lecitinas (<1%), vanilės ekstraktas (<0,1%)); liofilizuotų obuolių milteliai (7%); apelsinų žievelės (apelsinų žievelės, gliukozės-fruktozės sirupas, sacharozė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgšits, konservantas: E220) (7%); liofilizuoti obuoliai (5%); cinamono žievės pudra (2%).
MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g: Energinė vertė: 474 kcal / 1967 kJ. Riebalai 26 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g; angliavandeniai 54 g iš kurių cukrų 49 g; skaidulinės medžiagos 3 g; baltymai 5 g; druska 0,15 g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 35%, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 19%. Be pridėtinių augalinių riebalų. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +12 °C iki +21 °C temperatūroje.
Grynasis kiekis: 30 g (± 5 g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio
NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą