RANKŲ DARBO RUBY ŠOKOLADAS SU PISTACIJOMIS, LIOFILIZUOTOMIS AVIETĖMIS IR SERBENTAIS, CHIA SĖKLOMIS. LAROCHÉ Receptas N° 4
Ketvirtoji šokolado rūšis – „Ruby“. Išskirtinio skonio ir natūralios rožinės spalvos šokolado plytelė. Intensyvus vaisiškas šviežumas, rūgštumas ir saldumas viename kasnyje. „Ruby“ uniklų skonį papildo natūralios avietės ir juodieji serbentai iš Lietuvos ūkių. Aukščiausios rūšies pistacijos ant šokolado viršaus bei viduje – tai privaloma šio šokolado dalis. Traškumo ir netikėtumo suteikia naudingosios chia sėklos.
SUDEDAMOSIOS DALYS: šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto PIENO milteliai, PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis: SOJŲ lecitinas (<1%), citrinos rūgštis, vanilės ekstraktas); pistacijų RIEŠUTAI (10%); ispaninio šalavijo (chia) sėklos (1,6%); liofilizuoti juodieji serbentai (1,5%); liofilizuotos avietės (1%).
MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g: Energinė vertė: 486 kcal / 2340 kJ. Riebalai 36 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g; angliavandeniai 46 g iš kurių cukrų 43 g; baltymai 10,5 g; druska 0,28 g; skaidulinės medžiagos 2 g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 47%, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 26%. Be pridėtinių augalinių riebalų. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +12 °C iki +21 °C temperatūroje.
Grynasis kiekis: 30 g (± 5 g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio
NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą