64% tamsusis šokoladas su kakavos pupelėmis, kava, žiedadulkėmis ir pipirais LAROCHÉ N° 5

6.50 su PVM

64% TAMSUSIS ŠOKOLADAS su kakavos pupelėmis, arabika kava, bičių žiedadulkėmis ir espelette pipirais. LAROCHÉ Receptas N° 5

Tai švelnios tekstūros ir intensyvaus kakavos skonio tamsusis šokoladas turintis kaštonų ir kavos poskonius. Pagamintas iš „Forastero“ rūšies kakavos vaisių pupelių. Šokolado plytelės skonį sustiprina viduje esančios vidutiniškai skrudintos ir traiškytos rūšinės kavos pupelės. Lengvai rūgštaus skonio suteikia kakavos pupelių gabaliukai esantys šokolade ir ant viršaus. Subtilų aštrumą garantuoja žiupsnelis „Espelette“
pipirų. Plytelę puošia lietuviškas gamtos auksas – bičių suneštos žiedadulkės.

SUDEDAMOSIOS DALYS: šokoladas (kakavos masė (Vakarų Afrika), nerafinuotas cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė (Ekvadoras), emulsiklis (SOJŲ lecitinas), natūralios vanilės ekstraktas); kakavos pupelės (4,2%); arabika kavos pupelės (1,6%); bičių žiedadulkės (0,7%); espelette pipirai (0,4%).
MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g: Energinė vertė: 568 kcal / 2375 kJ. Riebalai 43 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 25 g; angliavandeniai 34 g iš kurių cukrų 27 g; baltymai 6 g; druska 0 g; skaidulinės medžiagos 10 g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 64%. Be pridėtinių augalinių riebalų. Gali būti pieno pėdsakų. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +12 °C iki +21 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 90g (± 10g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio

NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą

ŠOKOLADUS GALITE ĮSIGYTI IR PAS MŪSŲ PARTNERIUS

Kategorija:

Aprašymas

LAROCHÉ rankų darbo šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausias! Esame nedidelis šeimos amatininkų verslas įsikūręs Kaune. Esame kūrybinės sielos, ieškome naujų skonių ir savo ribų. Giliai tikime, jog kokybė yra svarbiausia sudedamoji dalis.

Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir  žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.

Šokoladus gaminame tik iš aukščiausios kokybės šokolado žaliavų. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų arba tiesiai iš ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofilizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kavą, arbatas bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame GMO, dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.

Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.

 

 

Papildoma informacija

Pasirinkite šokolado dydį

30g – mini versija, 90g – įprasto dydžio

Jums taip pat gali patikti…