64% TAMSUSIS ŠOKOLADAS su kakavos pupelėmis, arabika kava, bičių žiedadulkėmis ir espelette pipirais. LAROCHÉ Receptas N° 5
Tai švelnios tekstūros ir intensyvaus kakavos skonio tamsusis šokoladas turintis kaštonų ir kavos poskonius. Pagamintas iš „Forastero“ rūšies kakavos vaisių pupelių. Šokolado plytelės skonį sustiprina viduje esančios vidutiniškai skrudintos ir traiškytos rūšinės kavos pupelės. Lengvai rūgštaus skonio suteikia kakavos pupelių gabaliukai esantys šokolade ir ant viršaus. Subtilų aštrumą garantuoja žiupsnelis „Espelette“
pipirų. Plytelę puošia lietuviškas gamtos auksas – bičių suneštos žiedadulkės.
SUDEDAMOSIOS DALYS: šokoladas (kakavos masė (Vakarų Afrika), nerafinuotas cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė (Ekvadoras), emulsiklis (SOJŲ lecitinas), natūralios vanilės ekstraktas); kakavos pupelės (4,2%); arabika kavos pupelės (1,6%); bičių žiedadulkės (0,7%); espelette pipirai (0,4%).
MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g: Energinė vertė: 568 kcal / 2375 kJ. Riebalai 43 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 25 g; angliavandeniai 34 g iš kurių cukrų 27 g; baltymai 6 g; druska 0 g; skaidulinės medžiagos 10 g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 64%. Be pridėtinių augalinių riebalų. Gali būti pieno pėdsakų. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +12 °C iki +21 °C temperatūroje.
Grynasis kiekis: 90g (± 10g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio
NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą