LAROCHÉ laimėjimai
SVARBIAUSI

LAROCHÉ LAIMĖJIMAIAwards

LAROCHÉ pradžios istorija siekia dar 2016 metus. Desertų studijos įkūrėja Donata Martinaitienė šią veiklą pradėjo vedama aistros prancūziškai konditerijai ir nenumaldomam užsidegimui. Prancūzų kalboje žodis la roche puikiai apibūdina įkūrėjos charakterį ir stiprybę – verčiamas kaip uola. 

Sąmoningai nedalyvaujame galybėje galimų konkursų ir čempionatų. Visas jėgas skiriame darbui, o ne puikavimuisi. Tačiau esame sudalyvavę keletoje pasaulinių ir dviejuose lietuviškuose konkursuose. Gavome apdovanojimus, kurie mus skatina dirbti dar uoliau ir siekti tobulybės.

Donata Martinaitienė, įkūrėja
2024 2024

Great Taste

LAROCHÉ - vienintelė įmonė iš Lietuvos 2024 metų „Great Taste Awards“ apdovanojimuose laimėjo žvaigždutės įvertinimą. Naujoji Yuzu-Paistacijų karamelė prikaustė komisijos dėmesį ir pelno pasaulinį pripažinimą.

2024 2024

Geriausias tortas Lietuvoje

LAROCHÉ laimėjo pirmąją vietą tortų konkurse „Revolution“ - tarptautiniame renginių ir inovacijų festivalyje, vykusiame Vilniuje 2024 m. gegužės mėn. Oficialiai LAROCHÉ geriausi konditeriai Lietuvoje!

2023 2023

Pasaulinis Pripažinimas

LAROCHÉ BONBON saldainiai įvertinami prestižiniais „Academy of Chocolate“ (Didžioji Britanija, Londonas): vienu sidabro ir dviemis bronzos apdovanojimais už išskirtinius skonius ir kokybę. Antrą kartą varžėmės pasauliniu mastu ir šie laimėjimai buvo didelis džiaugsmas bei ženklas, kad judame tinkama linkme.

2023 2023

Pasaulinis Pripažinimas

LAROCHÉ karamelė įvertinama prestižiniu „Academy of Chocolate“ (Didžioji Britanija, Londonas) bronzos apdovanojimu, kaip puikaus ir išskirtinio skonio gaminys. Laimėjusi karamelė išskirtinė savo sudėtimi ir esame priklausomi nuo Japonijos ūkininkų, auginančių kalamansi, bei jų importo į mūsų šalį.

2022 2022

Tarptautinis dėmesys

LAROCHÉ produkcija ir vėl buvo pastebėta pasaulyje. Šį kartą mūsų produkcija buvo publikuota knygoje „Package for Life: Chocolate“ (Hong Kong, Victionary leidykla). Tai itin didelės apimties ir vertinamas leidinys, kuris leidžiamas visame pasaulyje.

2021 2021

Tarptautinis dėmesys

LAROCHÉ produkcija ir pakuotė pastebima pasaulyje. Kaip vizualus menas ir sektinas pavyzdys, LAROCHÉ CHOCOLATE produkcija publikuota dviejose knygose: „Wrap It Up“ (Hong Kong, SANDU leidykla) ir „Favorite Design Chocolate Edition“ (Pranzūzija, Favorite Design leidykla). Vokietijos žurnalas, kuris specializuojasi į saldėsių ir delikatesų pramonę „SG Magazine“ parašė straipsnį „A Hint of Chocolate Luxury“, kuriame rašė apie LAROCHÉ šeimos amatininkų verslą.

2020 2020

Pasaulinis Pripažinimas

LAROCHÉ CHOCOLATE įvertinama dviemis prestižiniais „Academy of Chocolate“ (Didžioji Britanija, Londonas) bronzos apdovanojimais už šokoladų unikalumą derinant ingredientus ir puikius skonių derinius. Laimėję šokoaldai LAROCHÉ No1 ir No2. Varžėmės pasauliniu mastu ir tai buvo didžiulis pasiekimas šeimos verslui iš Lietuvos.

2019 2019

Pakuotės apdovanojimas

Kuomet LAROCHÉ pradėjo lieti šokolado plyteles ir pristatė naują produktą, pakuotė buvo pastebėta iš karto ir apdovanota NAPA Baltijos šalių dizaino konkurse. Įvertinimas - trečia vieta.

LAROCHÉ

PRODUKCIJAJums

LAROCHÉ desertų studijos išdirbti ir laiko patikrinti kūriniai bei paslaugos. Kviečiame peržvelgti:

AUKŠTYN
asd

kkkk

Follow Us
d