Karamelinis šokoladas su imbieru ir masala N°2

5.50

KARAMELINIS ŠOKOLADAS SU IMBIERU, IMBIERINIAIS SAUSAINIAIS, GARAM MASALA PRIESKONIAIS, DRUSKA IR TONKA. Receptas №2

Ši šokolado plytelė yra tobulas baltojo šokolado ir karamelės derinys. Skonio išskirtinumą garantuoja egzotiški „garam masala“ prieskoniai ir paslaptingoji Tonka pupelė. Atsvara saldumui – gaivūs ir tuo pačiu aštrūs imbiero kubeliai. Dar daugiau džiaugsmo gomuriui suteikia imbierinių sausainių gabalėliai ant viršaus ir viduje. Šiam deriniui atsiskleisti padeda išskirtinio skonio „Fleur de sel“ druska.

Pagrindiniai ingredientai: Šokoladas, Imbieriniai sausainiai, Karamelizuotas imbieras, Masala prieskoniai: imbieras, kardamonas, cinamonas , Druska „Fleur de sel“, Tonka pupelės.

Ingredientų kilmės šalys:
Šokoladas: Vakarų Afrika
Imbieriniai sausainiai: Švedija
Imbieras: Tailandas
Druska „Fleur de sel”: Prancūzija
Tonka pupelės: Brazilija

Maistingumo deklaracija 100g: Energinė vertė: 534kcal/2232kJ. Riebalai: 31g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19g; angliavandeniai 56g iš kurių cukrų 51g; baltymai 6,9g; druska 0.69g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 30%, pieno kietųjų medžiagų ne mažiau kaip 28%.

Grynasis svoris: 100g (± 10g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio

NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą

ŠOKOLADUS GALITE ĮSIGYTI IR PAS MŪSŲ PARTNERIUS

Kategorija:

Aprašymas

LAROCHÉ rankų darbo šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausias! Esame nedidelis šeimos amatininkų verslas įsikūręs Kaune. Esame kūrybinės sielos, ieškome naujų skonių ir savo ribų. Giliai tikime, jog kokybė yra svarbiausia sudedamoji dalis.

Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir  žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.

Šokoladus gaminame tik iš aukščiausios kokybės šokolado žaliavų. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų arba tiesiai iš ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofilizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kavą, arbatas bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame GMO, dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.

Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Jums taip pat gali patikti…