Apie Laroche
DESERTŲ KŪRĖJAI

LAROCHÉApie mus

Esame desertų kūrėjai – LAROCHÉ. Gaminame išskirtinio skonio ir kokybės konditeriją įkvėptą meilės šiam amatui. Desertų kūrimas ne tik profesija, tačiau ir gyvenimo stilius. Nuolatos tobulėjame, mokomės pas geriausius pasaulio konditerius ir šefus, investuojame į save bei gamybinę aplinką. Naudojame tik aukščiausios kokybės kruopščiai atrinktas žaliavas.

Jums siūlome išskirtinius tortus (prancūziško tipo musinius bei biskvitinius), dailius pyragėlius, ko gero skaniausius Lietuvoje macarons, unikalius desertus indeliuose, autentiškas kaneles, nišinius šokoladus, bonbon stiliaus saldinius, namines karameles ir kitą, su meile pagamintą, produkciją. Siūlome individualius šventinių desertų sprendimus, verslo-verslui paslaugas. 

Donata Martinaitienė, įkūrėja
Žinome

Kas mes esameKurejai

LAROCHÉ - kupina ambicijų desertų kūrėjų komanda. Niekuomet nesustojame mokytis ir tobulėti - dėl to galime pasiūlyti išgrynintą ir išskirtinės kokybės produkciją.

Dirbame nuo 2017 metų. Per šiuos metus esame užsitarnavę daugybės laimingų klientų pasitikėjimą. Be galo tai vertiname ir stengiamės įgyvendinti Jūsų norus bei suteikti tik geriausias paslaugas.

TRUMPA LAROCHÉ

ISTORIJAUola

LAROCHÉ istorija prasidėjo dar 2016 metais. Desertų studijos įkūrėja Donata Martinaitienė šią veiklą pradėjo vedama aistros prancūziškai konditerijai ir nenumaldomam smalsumui. Baigusi maisto technologijų studijas ir įvairius privačius mokymus pas Lietuvos ir pasaulio konditerijos šefus, Donata nedvejodama atidarė desertų studiją ir ją pavadino „LAROCHÉ“. Šis prancūziškas pavadinimas puikiai apibūdina įkūrėjos charakterį ir stiprybę. Žodis „la roche“ verčiamas kaip uola.

k
KĄ MANO KLIENTAI?

TIESIOG MYLI LAROCHÉ

ĮVERTINIMAS FACEBOOK:
5/5
ĮVERTINIMAS GOOGLE:
4.9/5

AUKŠTYN