KONDITERIJOS MENIUExclussive
SelekcijaTop
„Fleur de sel“
Musinis tortas ir pyragėliai
nuo 4 €/vnt arba nuo 32 €/kg
„Aleksandra“
Musinis tortas ir pyragėliai
nuo 4 €/vnt arba nuo 32 €/kg
„Pasiflorų ir Yuzu“
Biskvitinis tortas
nuo 39 €/kg
Macarons
Natūralių pertepimų
nuo 1,50 €/vnt
LAROCHÉ APDOVANOJIMAI
Musiniai prancūziški tortai
Musinis prancūziško stiliaus LAROCHÉ tortas tai delikati ir prabangi Jūsų stalo puošmena. Jo išskirtinumas glūdi subtilioje puošyboje ir skirtingų sluoksnių harmonijoje. Šis tortas susideda iš įvairių biskvitų sluoksnių, kuriuos sudaro plonai kepti, lengvi ir purūs biskvitai su skirtingais skoniais ir spalvomis. Tarp biskvitų sluoksnių pertepimai iš kvapnių kremų, vaisių užpildo, suteikiančių tortui išskirtinį skonį ir struktūrą. Išorėje tortas papuoštas prancūziškai elegantiškai. Musinis prancūziško stiliaus tortas – tai tikras skonio ir vizualaus grožio derinys, kuris nustebins ir džiugins Jus ir Jūsų svečius. Pagamintas iš natūralių ir geriausių ingredientų, nepamiršome ir meilės.
Unikalų dizainą kuriame Jums.
Vestuvinių / proginių daugiaaukščių tortų kūrimo ir gamybos kaina svyruoja nuo 35 iki 50 €/kg, priklausomai nuo dizaino ir jo įgyvendinimo sudėtingumo.
Šių tortų paviršius padengtas balto šokolado glazūra, kremo aptepimas šiems skoniams negalimas.
Minimalus tortų svoris prasideda nuo 1,5 kg + puošimo svoris. Užsakomų tortų svoriai gali svyruoti +/- nuo 50 iki 300 gr (priklausomai nuo dydžio).
Indvidualaus dizaino tortai daromi, kuomet svoris siekia nuo 3 kg.
Puošimas gėlėmis, specialiomis figūrėlėmis, didesnėmis šokolado dekoracijomis ir aukso detalėmis įkainuojmas papildomai.
Informacija norintiems tamsių ir sodrių spalvų: šiai produkcijai reikalingi konditeriniai dažai. Gaminiai gali dažyti.
„Aleksandra“
nuo 32 € / kgTraškus pistacijų sluoksnis / pistacijų biskvitas / aviečių + ličių įdaras / pistacijų kremas.
„Malibu“
nuo 32 € / kgTraškus sluoksnis su lazdyno riešutais / pasiflorų-mangų-bananų įdaras / baltojo šokolado kremas su vanile / migdolų biskvitas su bananais.
„Rose“
nuo 32 € / kgBiskvitas su baltu šokoladu ir avietėmis / traškus sluoksnis su liofilizuotomis avietėmis / uogų + ličių įdaras / baltojo šokolado kremas.
„Fleur de sel“
nuo 32 € / kgTraškus migdolų sluoksnis / karamelinis biskvitas / baltojo šokolado kremas su jūros druska / karamelinio šokolado kremas.
„Mango -Yuzu“
nuo 32 € / kgApelsininis biskvitas / traškus sluoksnis / mango + yuzu (japoniškas kvapusis mandarinas) įdaras / apelsinų cremiu / baltojo šokolado kremas.
„Palermo“
nuo 33 € / kgMorengai su lazdyno riešutais / karamelė su jūros druska / pasiflorų, yuzu ir abrikosų įdaras/ vanilinis baltojo šokolado kremas / pieniško lazdyno riešutų šokolado kremas. (Gaminamas tik vieno aukšto tortas, daugiaaukščiams tortams nėra galimas pasirinkimas)
„Egzotika“
nuo 32 € / kgMigdolų biskvitas / pasiflorų, mangų, ananasų įdaras / traškus sluoksnis / citrinų – imbierų įdaras / kokosų kremas / baltojo šokolado kremas.
Aksomas
nuo 32 € / kg„Red velvet” biskvitai / aviečių įdaras / citrinų kremas / kalamansi mandarinų įdaras / traškus sluoksnis / baltojo šokolado kremas.
Biskvitiniai tortai
LAROCHÉ biskvitiniai tortai – puikaus skonio ir grožio derinys. Šie tortai išsiskiria savo aukšta kokybe, meistriškumu ir unikaliais skoniais. Tortai pagaminti iš delikačių biskvitų sluoksnių, kurie drauge su švelniais kremais, karamelėmis ir kitais sluoksniais sudaro nepamirštamus skonio derinius. Tortai būna įvairių skonių – nuo tradicinių kaip vanilė ar šokoladas iki šviežių vaisių ar aromatingų kavos ir šokolado kombinacijų. Kiekvienas tortas yra meistriškai dekoruotas ir atspindi LAROCHÉ studijos narių meilę procesui ir rūpestingumą detalėms. Tai puikus pasirinkimas ypatingoms progoms ar tiesiog savęs palepinimui.
2024 m Lietuvos tortų konkurso Revolution pirmosios vietos laimėtojas - Pasiflorų ir Yuzu.
Unikalų dizainą kuriame Jums.
Vestuvinių / proginių daugiaaukščių tortų kūrimo ir gamybos kaina svyruoja nuo 35 iki 50 €/kg, priklausomai nuo dizaino ir jo įgyvendinimo sudėtingumo.
Minimalus tortų svoris prasideda nuo 2 kg plius puošimas.
Šio tipo tortų paviršius gali būti apteptas kremu.
Negali būti glazūruotas blizgiu paviršiumi.
Negalimas „naked” tipo torto dekoravimas.
Papildomai kainuoja puošimas gyvomis gėlėmis, didesnėmis šokolado dekoracijomis, aukso detalėmis.
Cukraus mase tortai dengiami tam tikrais atvejais
Norintiems tamsių ir sodrių spalvų: šiai produkcijai reikalingi konditeriniai dažai. Gaminiai gali dažyti.
NAUJAS! „Pasiflorų ir Yuzu“
nuo 39 € / kgBiskvitai su apelsinais / traškus sluoksnis / pasiflorų įdaras / yuzu vaisius / abrikosai / pasiflorų – mangų karamelė / kreminio sūrio kremas.
„Red Velvet“
nuo 32 € / kgDrėgni biskvitai / traškus sluoksnis / braškių įdaras / filadelfijos sūrio kremas.
„Morkų“
nuo 32 € / kgDrėgni morkų biskvitai su pekano riešutais / traškus sluoksnis / apelsinų džemas / sūdyta karamelė / balto šokolado kremas su apelsinais.
„Mango“
nuo 32 € / kgBiskvitai su mangais / šviežių mangų ir pasiflorų įdaras / lengvas baltojo šokolado – kokosų kremas.
„Šokoladinis su karamele“
32 €/kgŠinkšti šokoladiniai biskvitai / karamelė su jūros druska / karamelizuotų lazdyno riešutų įdaras / kreminio sūrio kremas.
„Pasiflorų ir abrikosų“
nuo 32 € / kgBiskvitai su apelsinais / traškus sluoksnis / pasiflorų įdaras su abrikosais / pasiflorų – mangų karamelė / kreminio sūrio kremas.
„Šokoladinis su morengais“
nuo 33 € / kgŠokoladiniai biskvitai / traškus sluoksnis/ morengai / sūdyta karamelė / kepinti makadamijų riešutai / šokoladinis kremas.
„Kavos“
nuo 32 € / kgKavos biskvitai / traškus sluoksnis / kavos likerio įdaras / pieniško šokolado kremas.
„Pistacijų“
nuo 33 € / kgPistacijų biskvitai / pistacijų traškus sluoksnis/ pistacijų kremas / aviečių įdaras / sūdyta pistacijų karamelė.
Pyragėliai
Elegantiški LAROCHÉ pyragėliai gaminami su meistriškumu ir išsiskiria savo unikaliais skoniais bei formomis. Rasite įvairių skonių pyragėlių, atitinkančių skirtingus skonio poreikius ir norus. Šie pyragėliai ne tik gardūs, bet ir puikiai puikiai papuoš Jūsų šventę.
Pasirinkimas gali būti įvairus: pradedant tradiciniais pyragėliais, tokių kaip šokoladinis, vaisių ar obuolių, ir baigiant įdomiais ir inovatyviais skoniais, tokių kaip karamelinis, juodųjų serbentų ir šviežių žolelių, arba citrinų. Kiekvienas pyragelis dėmesingai puošiamas konditerijos meistro, rūpinamės kiekviena detale. Užtikriname, kad kiekvienas kąsnelis bus tikra palaima gomuriui ir puiki patirtis.
Pyragėlius puošiame ir spalvą parenkame pagal Jūsų pageidavimus. Galimos įvairios formos.
Minimalus užsakymo kiekis 8 vnt (vienam skoniui / rūšiai).
Minimalus užsakymo kiekis 8 vnt (vienam skoniui / rūšiai).
Didžioji dalis pyragėlių daromi pagal Jūsų pageidavimus ir yra unikalaus dizaino.
Pyragėliai yra glazūruoti blizgiu paviršiumi arba matiniai – šerkšno.
Puošimas gyvomis gėlėmis ir aukso detalėmis kainuoja papildomai.
Tamsių ir sodrių spalvų pyragėliai: šiai produkcijai reikalingi konditeriniai dažai. Gaminiai gali dažyti.
„Macarons pyragėlis“
4,50 €/vntDidelis macarons'as su vanilinio kremo pertepimu ir šviežiomis uogomis.
„Fraisier“
4,50 €/vntMigdoliniai trupinėliai / braškių įdaras / vanilinis kremas / braškių putėsiai. Gluten free. (Išvaizda nekeičiama).
„Fleur de sel“
4,00 €/vntKaramelinis biskvitas / traškus sausainėlis / baltojo šokolado kremas su druska „Fleur de sel” / karamelinio šokolado kremas / padengta traškiu šokolado sluoksniu.
„Coco“
4,00 €/vntBiskvitas su bananais / pasiflorų, mangų ir bananų įdaras / baltojo šokolado kremas.
„Rose“
4,00 €/vntBiskvitas su baltuoju šokoladu ir avietėmis / traškus sluoksnis / aviečių – ličių įdaras / balto šokolado kremas.
„Aleksandra“
4,00 €/vntPistacijų biskvitas / traškus sluoksnis / aviečių kremas / aviečių – ličių įdaras / pistacijų kremas.
VAISIAI - PYRAGĖLIAI
Išskirtiniai LAROCHÉ deseretai su šviežiu ir gaiviu vaisių įdaru. Pralauškite šokoladinį kiautelį ir atraskite savo mėgstamą vaisių ar riešutą visiškai kitame aplua. Kiekvienas desertas-vaisius yra tikra skonio „bomba“, stebinanti išraiškingu skoniu ir realistine vaisiaus išvaizda. Kiekvienas iš jų kruopščiai gaminamas ir formuojamas rankomis, sekančiame etape išdažomas kakavos sviestu ir papuošiamas tikrais vaisių, iš kurių buvo daromas, lapeliais. LAROCHÉ vieni pirmųjų Lietuvoje pristatė šio tipo desertus dar 2018 metais.
Minimalus užsakymo kiekis 8 vnt (vienam skoniui / rūšiai).
Gaminio viduje natūralus vaisių įdaras.
Minimalus užsakymo kiekis 8 vnt (vienam skoniui / rūšiai).
„Braškė“ NAUJIENA
5,50 €/vntŠviežios braškės / braškių kremas / traškus šokolado kiautelis.
„Mangas“
5,50 €/vntBaltojo šokolado – kokosų kremas / natūralus šviežių mangų kokosinis biskvitas / traškus šokolado kiautelis.
„Pasiflora“
5,50 €/vntBaltojo šokolado ir laimo citrinų kremas / natūralus laimo citrinų įdaras su estragonu / traškus šokolado kiautelis.
„Laimo Citrina“
5,50 €/vntBaltojo šokolado ir laimo citrinų kremas / natūralus laimo citrinų įdaras su estragonu / traškus šokolado kiautelis.
„Citrina“
5,50 €/vntBaltojo šokolado ir yuzu citrinų kremas / natūralus citrinų įdaras su mėtomis / traškus šokolado kiautelis.
„Lazdyno riešutas“
5,50 €/vntLazdyno riešutų kremas / lazdyno riešutų praline įdaras / traškus šokolado kiautelis.
MACARONS
LAROCHÉ MACARONS – išliaupsinti ir puikiai vertinami rankų darbo macarons sausainėliai su mūsų gamybos ganache pertepimais. Naudojami tik aukščiausios kokybės migdolų miltai, baltasis šokoladas, prancūziška grietinėlė ir tik natūralūs skonio ingredientai: uogos, vaisiai, riešutų pastos, gėrimai, espresso kava, ir kitos tikros sudėtinės dalys. Macarons meistrai suporuoja du identiškus sausainėlius, pertepa ganašą ir sujungia šias tris dalis – voilà, macarons Jums. Laroché macarons yra puikus pasirinkimas tiek šventėms, tiek momentams, kai norite pasimėgauti akimirka. Leiskite sau patirti prabangią prancūzišką skonio kelionę su Laroché macarons.
Minimalus užsakymo kiekis 30 vnt užskant individualios spalvos.
Minimalus vieno skonio / spalvos užsakomas kiekis – 30 vnt
Viena spalva prie 20 vnt kiekio gali būti vieno skonio
Balta spalva nėra galima
Užsakant mažesnius kiekius, galime pasiūlyti pagal tuo metu turimus skonius bei spalvas
„Macaron“ mirkytas šokolade
2,50 €/vnt„Snickers“ stiliaus / „Bounty“ stiliaus
„Macaron“ sezoniniai
1,50 €/vntPina colada / Tortas medutis / Sūrio pyrago su uogomis / Mohito / Cuba libre / Citrusinis / Vanilinis / Pelėsinio sūrio / Juodojo šokolado su viskiu / Žemės riešutų su Espelette pipirais ... ir kiti. Ne visi skoniai galimi tuo pačiu metu.
„Macaron“
1,50 €/vntPistacijų su uogomis / Sūdytos karamelės / Pasiflorų / Mangų / Karamelinis bananas / Jogurtinis su uogomis / Avietinis / Braškių su mėtomis / Juodųjų serbentų / Kavos ... ir kiti. Ne visi skoniai galimi tuo pačiu metu.
DESERTAI INDELYJE
LAROCHÉ desertai indelyje – puikiai subalansuoto ir išraiškingo skonio desertas. Galimi net šeši skonių deriniai: nuo lengvo morenginio iki sunkesnio šokoladinio. Akį traukiantis sluoksniuotas desertas papuoš Jūsų šventę ir nudžiugins svečius. Puikus pasirinkimas formuojant švediško tipo desertų stalą. Patogus paimti į ranką, netepantis ir valgomas desertiniu šaukšteliu. Nenusimato šventės? Viskas puiku – šis mažas desertas su dangteliu tilps Jūsų rankinėje ir nudžiugins norimu momentu namuose ar gamtoje.
Minimalus užsakymo kiekis 8 vnt (vienam skoniui / rūšiai).
Minimalus užsakymo kiekis 8 vnt (vienam skoniui / rūšiai).
Gali būti įsigijamas po 1 vnt iš vitrinos.
Plastikiniuose indeliuose, grynasis kiekis ~200 gr.
Plastikinis indelis ir aliuminis dangtelis – galima panaudoti daugybę kartų, lengvai utilizuojamas.
„Tiramisu“
4,00 €/vntBiskvitas su kava / maskarponės sūrio ir bayley’s likerio kremas / kakavos milteliai
„Bananų – pasilorų“
4,00 €/vntMigdolų biskvitas / karamelė / bananai-pasifloros / karamelė / maskarponės kremas / sausainėlių gabalėliai
„Kavos“
4,00 €/vntKavos biskvitas / karamelė / kavos kremas / sausainėlių gabalėliai
„Pistacijų“
4,00 €/vntPistacijų kremas / pistacijų biskvitas / vyšnios
„Yuzu“
4,00 €/vntMorkų biskvito gabalėliai / japoniškų mandarinų džemas / lengvas kremas su cinamonu
„Red Velvet“
4,00 €/vntRed velvet biskvito gabalėliai / uogos / braškių kremas
„Morengo“
4,00 €/vntMorengo gabalėliai / uogos / maskarponės kremas
KITI DESERTAI
LAROCHÉ CANNELE – autentiškos ir unikalios receptūros šviežios kanelės. Kepamos po vieną varinėse formelėse, kurios ištepamos natūraliu bičių vašku. Šis suteikia idealų plutelės traškumą, auksinę spalvą ir šiek tiek papildo skonio natas. Prieš kepimą pagardinamos tauriu romo gėrimu (kepimo metu alkoholis išgaruoja). Kanelės tai puikus pasirinkimas Jūsų šventiniam stalui ar savaitgalio pasigardžiavimui.
Minimalus užsakomas kiekis šventei – 25 vnt.
Galimas įsigijimas po 1 vnt iš vitrinos.
Keksiukas
nuo 2,50 €/vntPurus keksiukas puoštas kremu
Kanelė
1,30 €/vntAutentiška, kepta varinėje formelėje su bičių vašku ir romu
PIRMINIS UŽSAKYMO FORMAVIMAS
Šiame puslapyje pateikiame pirminio užsakymo formą Jūsų šventei. Pasirinkite Jus dominančią produkciją ir kiekius, suveskite reikiamą informaciją - savarankiškai suformuosite preliuminarų užsakymą, kurį vėliau kartu išgryninsime iki Jums tinkamiausio. Pridėkite pavyzdinių nuotraukų, šventės mood board'ą (jeigu turite), suteikite mums bendrą šventės informaciją.
SUSISIEKIME 😉
Susisiekite su mumis jau dabar! Atsakysime į Jums rūpimus klausimus, patarsime ir padėsime apsipręsti. Priimsime užsakymą, aptarsime detales ir rezervuosime datą.
LAROCHÉ biskvitiniai tortai – puikaus skonio ir grožio derinys. Šie tortai išsiskiria savo aukšta kokybe, meistriškumu ir unikaliais skoniais. Tortai pagaminti iš delikačių biskvitų sluoksnių, kurie drauge su švelniais kremais, karamelėmis ir kitais sluoksniais sudaro nepamirštamus skonio derinius. Tortai būna įvairių skonių – nuo tradicinių kaip vanilė ar šokoladas iki šviežių vaisių ar aromatingų kavos ir šokolado kombinacijų. Kiekvienas tortas yra meistriškai dekoruotas ir atspindi LAROCHÉ studijos narių meilę procesui ir rūpestingumą detalėms. Tai puikus pasirinkimas ypatingoms progoms ar tiesiog savęs palepinimui.
Unikalų dizainą kuriame Jums.
Vestuvinių / proginių daugiaaukščių tortų kaina 35 €/kg, puošimas jau įskaičiuotas į kainą.
Minimalus tortų svoris prasideda nuo 2 kg plius puošimas.
Šio tipo tortų paviršius gali būti apteptas kremu.
Negali būti glazūruotas blizgiu paviršiumi.
Negalimas „naked” tipo torto dekoravimas.
Papildomai kainuoja puošimas gyvomis gėlėmis, didesnėmis šokolado dekoracijomis, aukso detalėmis.
Cukraus mase tortai dengiami tam tikrais atvejais
Norintiems tamsių ir sodrių spalvų: šiai produkcijai reikalingi konditeriniai dažai. Gaminiai gali dažyti.