LAROCHÉApie mus
Esame desertų kūrėjai – LAROCHÉ. Gaminame išskirtinio skonio ir kokybės konditeriją įkvėptą meilės šiam amatui. Desertų kūrimas ne tik profesija, tačiau ir gyvenimo stilius. Nuolatos tobulėjame, mokomės pas geriausius pasaulio konditerius ir šefus, investuojame į save bei gamybinę aplinką. Naudojame tik aukščiausios kokybės kruopščiai atrinktas žaliavas.
Jums siūlome išskirtinius tortus (prancūziško tipo musinius bei biskvitinius), dailius pyragėlius, ko gero skaniausius Lietuvoje macarons, unikalius desertus indeliuose, autentiškas kaneles, nišinius šokoladus, bonbon stiliaus saldainius, namines karameles ir kitą, su meile pagamintą produkciją. Siūlome individualius šventinių desertų sprendimus, verslo-verslui paslaugas.
Donata Martinaitienė, įkūrėja
Kas mes esameKurejai
LAROCHÉ - kupina ambicijų desertų kūrėjų komanda. Niekuomet nesustojame mokytis ir tobulėti - dėl to galime pasiūlyti išgrynintą ir išskirtinės kokybės produkciją.
ISTORIJAUola
LAROCHÉ istorija prasidėjo dar 2016 metais. Desertų studijos įkūrėja Donata Martinaitienė šią veiklą pradėjo vedama aistros prancūziškai konditerijai ir nenumaldomam smalsumui. Baigusi maisto technologijų studijas ir įvairius privačius mokymus pas Lietuvos ir pasaulio konditerijos šefus, Donata nedvejodama atidarė desertų studiją ir ją pavadino „LAROCHÉ“. Šis prancūziškas pavadinimas puikiai apibūdina įkūrėjos charakterį ir stiprybę. Žodis „la roche“ verčiamas kaip uola.
TIESIOG MYLI LAROCHÉ
PUIKUS77 atsiliepimaisRedas Ambrazevičius2024-02-14Skaniau dar neragavau :) ir nemanau, kad teks :)Saulius Sniauka2023-11-19Jorinda Jelenskyte2023-10-28Tobulai skanu.Sandra Dubickaite2023-10-04Remigijus Girdzius2023-10-04Aivaras Kazakevičius2023-08-17Laroche užsisakėme vestuvinį tortą, kuris pralenkė visus lūkesčius ir buvo tiesiog pasakiško skonio ir tobulos išvaizdos! Labai rekomenduoju!Kamile Nemcauskaite2023-08-11Laurynas Zinkevičius2023-07-18Nesumeluosiu sakydamas, kad ši kepykla gamina skaniausius desertus, kokius esu ragavęs. Švenčių proga perkame tik iš čia!Raminta Barkauskaitė2023-05-18Įkelti daugiau