Karamelinis šokoladas su imbieru ir masala LAROCHÉ N° 2
Karamelinis šokoladas su imbieru ir masala LAROCHÉ N° 2

6,90 

RANKŲ DARBO BALTASIS KARAMELINIS ŠOKOLADAS LAROCHÉ SU IMBIERINIAIS SAUSAINIAIS, IMBIERU, GARAM MASALA PRIESKONIAIS, DRUSKA IR TONKA. LAROCHÉ Receptas N° 2

Academy of Chocolate BRONZOS apdovanojimas, 2020

Ši šokolado plytelė yra tobulas baltojo šokolado ir karamelės derinys. Skonio išskirtinumą garantuoja egzotiški „garam masala“ prieskoniai ir paslaptingoji tonka pupelė. Atsvara saldumui – gaivūs ir tuo pačiu aštrūs imbiero kubeliai. Dar daugiau džiaugsmo gomuriui suteikia imbierinių sausainių gabalėliai ant viršaus ir viduje. Šiam deriniui atsiskleisti padeda išskirtinio skonio „Fleur de sel“ jūros druska.

NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą

ĮSIGYTKITE SAVO MIESTE: ADRESAI

Kategorija:,

Aprašymas

LAROCHÉ rankų darbo šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausias! Esame nedidelis šeimos amatininkų verslas įsikūręs Kaune. Esame kūrybinės sielos, ieškome naujų skonių ir savo ribų. Giliai tikime, jog kokybė yra svarbiausia sudedamoji dalis. Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir  žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.

LAIKYMO SĄLYGOS:

Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +12 °C iki +21 °C temperatūroje.

MAISTINGUMO DEKLARACIJA, 100 g:

Energinė vertė: 534 kcal / 2232 kJ. Riebalai: 31 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g; angliavandeniai 56 g iš kurių cukrų 51 g; baltymai 6,9 g; druska 0,69 g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 30%, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 28%.

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Baltsis šokoladas (kakavos sviestas, kakavos masė, cukrus, PIENO milteliai, PIENO cukrus (LAKTOZĖ), PIENO išrūgų milteliai, nugriebto PIENO milteliai, karamelizuotas cukrus, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas, druska); imbieriniai sausainiai (12%) (KVIETINIAI miltai, cukrus, sviestas, invertuotas cukraus sirupas, druska, valgomoji soda, cinamonas, imbieras, gvazdikėliai); imbieras (11%) (cukrus, džiovintas imbieras, konservantas E220 (0.01%)); prieskonių mišinys „garam masala“ (0,4%) (cinamonas, kardamonas, imbieras); jūros druska (0,1%); tonkos pupelė (0,1%). Be pridėtinių augalinių riebalų.

GRYNASIS KIEKIS:

90 g (± 10 g)

ĮPAKAVIMAS:

Kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio.

PRISTATYMAS:

Supakuosime kaip galime geriausiai ir tikimės Jus pasieks visiškai sveiki šokoladai. Karštuoju metų sezonu šokoladų siųsti negalime, išskyrus vėsias dienas.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Karamelinis šokoladas su imbieru ir masala LAROCHÉ N° 2”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

12345

asd

kkkk

Follow Us
d