Karamelinis šokoladas su imbieru ir masala LAROCHÉ N° 2, 30 g

3.50 su PVM

RANKŲ DARBO BALTASIS KARAMELINIS ŠOKOLADAS LAROCHÉ SU IMBIERINIAIS SAUSAINIAIS, IMBIERU, GARAM MASALA PRIESKONIAIS, DRUSKA IR TONKA. LAROCHÉ Receptas N° 2

Academy of Chocolate BRONZOS apdovanjimas, 2020

Ši šokolado plytelė yra tobulas baltojo šokolado ir karamelės derinys. Skonio išskirtinumą garantuoja egzotiški „garam masala“ prieskoniai ir paslaptingoji tonka pupelė. Atsvara saldumui – gaivūs ir tuo pačiu aštrūs imbiero kubeliai. Dar daugiau džiaugsmo gomuriui suteikia imbierinių sausainių gabalėliai ant viršaus ir viduje. Šiam deriniui atsiskleisti padeda išskirtinio skonio „Fleur de sel“ jūros druska.

SUDEDAMOSIOS DALYS: šokoladas (kakavos sviestas, kakavos masė, cukrus, PIENO milteliai, PIENO cukrus (LAKTOZĖ), PIENO išrūgų milteliai, nugriebto PIENO milteliai, karamelizuotas cukrus, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas, druska); imbieriniai sausainiai (12%) (KVIETINIAI miltai, cukrus, sviestas, invertuotas cukraus sirupas, druska, valgomoji soda, cinamonas, imbieras, gvazdikėliai); imbieras (11%) (cukrus, džiovintas imbieras, konservantas E220 (0.01%)); prieskonių mišinys „garam masala“ (0,4%) (cinamonas, kardamonas, imbieras); jūros druska (0,1%); tonkos pupelė (0,1%).
MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g: Energinė vertė: 534 kcal / 2232 kJ. Riebalai: 31 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g; angliavandeniai 56 g iš kurių cukrų 51 g; baltymai 6,9 g; druska 0,69 g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 30%, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 28%. Be pridėtinių augalinių riebalų. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +15 °C iki +21 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 30 g (± 5 g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio

NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą

ŠOKOLADUS GALITE ĮSIGYTI IR PAS MŪSŲ PARTNERIUS

Kategorija:

Aprašymas

LAROCHÉ rankų darbo šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausias! Esame nedidelis šeimos amatininkų verslas įsikūręs Kaune. Esame kūrybinės sielos, ieškome naujų skonių ir savo ribų. Giliai tikime, jog kokybė yra svarbiausia sudedamoji dalis.

Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir  žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.

Šokoladus gaminame tik iš aukščiausios kokybės šokolado žaliavų. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų arba tiesiai iš ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofilizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kavą, arbatas bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame GMO, dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.

Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.

Papildoma informacija

Pasirinkite šokolado dydį

30g – mini versija, 90g – įprasto dydžio

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Jums taip pat gali patikti…