RANKŲ DARBO BALTASIS KARAMELINIS ŠOKOLADAS LAROCHÉ SU IMBIERINIAIS SAUSAINIAIS, IMBIERU, GARAM MASALA PRIESKONIAIS, DRUSKA IR TONKA. LAROCHÉ Receptas N° 2
Academy of Chocolate BRONZOS apdovanjimas, 2020
Ši šokolado plytelė yra tobulas baltojo šokolado ir karamelės derinys. Skonio išskirtinumą garantuoja egzotiški „garam masala“ prieskoniai ir paslaptingoji tonka pupelė. Atsvara saldumui – gaivūs ir tuo pačiu aštrūs imbiero kubeliai. Dar daugiau džiaugsmo gomuriui suteikia imbierinių sausainių gabalėliai ant viršaus ir viduje. Šiam deriniui atsiskleisti padeda išskirtinio skonio „Fleur de sel“ jūros druska.
SUDEDAMOSIOS DALYS: šokoladas (kakavos sviestas, kakavos masė, cukrus, PIENO milteliai, PIENO cukrus (LAKTOZĖ), PIENO išrūgų milteliai, nugriebto PIENO milteliai, karamelizuotas cukrus, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas, druska); imbieriniai sausainiai (12%) (KVIETINIAI miltai, cukrus, sviestas, invertuotas cukraus sirupas, druska, valgomoji soda, cinamonas, imbieras, gvazdikėliai); imbieras (11%) (cukrus, džiovintas imbieras, konservantas E220 (0.01%)); prieskonių mišinys „garam masala“ (0,4%) (cinamonas, kardamonas, imbieras); jūros druska (0,1%); tonkos pupelė (0,1%).
MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g: Energinė vertė: 534 kcal / 2232 kJ. Riebalai: 31 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g; angliavandeniai 56 g iš kurių cukrų 51 g; baltymai 6,9 g; druska 0,69 g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 30%, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 28%. Be pridėtinių augalinių riebalų. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje nuo +15 °C iki +21 °C temperatūroje.
Grynasis kiekis: 30 g (± 5 g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio
NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.