• KARAMELINIS ŠOKOLADAS SU IMBIERU, IMBIERINIAIS SAUSAINIAIS, GARAM MASALA PRIESKONIAIS, DRUSKA IR TONKA. Receptas №2

    Ši šokolado plytelė yra tobulas baltojo šokolado ir karamelės derinys. Skonio išskirtinumą garantuoja egzotiški „garam masala“ prieskoniai ir paslaptingoji Tonka pupelė. Atsvara saldumui - gaivūs ir tuo pačiu aštrūs imbiero kubeliai. Dar daugiau džiaugsmo gomuriui suteikia imbierinių sausainių gabalėliai ant viršaus ir viduje. Šiam deriniui atsiskleisti padeda išskirtinio skonio „Fleur de sel“ druska.

    Pagrindiniai ingredientai: Šokoladas, Imbieriniai sausainiai, Karamelizuotas imbieras, Masala prieskoniai: imbieras, kardamonas, cinamonas , Druska „Fleur de sel“, Tonka pupelės.

    Ingredientų kilmės šalys:
    Šokoladas: Vakarų Afrika
    Imbieriniai sausainiai: Švedija
    Imbieras: Tailandas
    Druska „Fleur de sel”: Prancūzija
    Tonka pupelės: Brazilija

    Grynasis svoris: 100g (± 10g)
    Įpakavimas: kartoninė dėžutė su ištraukiamu stalčiuku, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio

     

    Rankų darbo LAROCHÉ šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausia!

    Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir  žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.

    Šokoladus gaminame iš aukščiausios kokybės kakavos pupelių, augintų Vakarų Afrikoje, Pietų Amerikoje, Azijos salynuose. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų ir ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kav bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.

    Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.

     

    ŠOKOLADUS GALITE ĮSIGYTI PAS MŪSŲ PARTNERIUS

  • RUBY ŠOKOLADAS SU PISTACIJOMIS, LIOFIZUOTOMIS AVIETĖMIS IR SERBENTAIS, CHIA SĖKLOMIS.  Receptas №4

    Ketvirtoji šokolado rūšis - „Ruby”. Išskirtinio skonio ir natūralios rožinės spalvos šokolado plytelė. Intensyvus vaisiškas šviežumas, rūgštumas ir saldumas vienu metu. Ruby uniklų skonį papildo natūralios avietės ir juodieji serbentai iš Lietuvos ūkių. Dar daugiau malonumo gomuriui suteikia aukščiausios rūšies pistacijos ant šokolado viršaus bei viduje. Maža paslaptis - naudingosios chia sėklos.

    Pagrindiniai ingredientai: Šokoladas, Pistacijos, Chia sėklos, Liofizuotos avietės, Liofizuoti juodieji derbentai.

    Ingredientų kilmės šalys:
    Šokoladas: Brazilija, Ekvadoras, Dramblio Kaulo Krantas
    Pistacijos: Iranas
    Chia sėklos: Čilė
    Avietės: Lietuva
    Juodieji serbentai: Lietuva

    Grynasis svoris: 100g (± 10g)
    Įpakavimas: kartoninė dėžutė su ištraukiamu stalčiuku, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio

     

    Rankų darbo LAROCHÉ šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausia!

    Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali - su autentiškomis formomis ir  žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.

    Šokoladus gaminame iš aukščiausios kokybės kakavos pupelių, augintų Vakarų Afrikoje, Pietų Amerikoje, Azijos salynuose. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų ir ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kav bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.

    Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.

     

    ŠOKOLADUS GALITE ĮSIGYTI PAS MŪSŲ PARTNERIUS

  • 64% TAMSUSIS ŠOKOLADAS su kakavos pupelėmis, arabika kava, bičių žiedadulkėmis ir espelette pipirais. Receptas №5

    Šis tamsusis šokoladas pasižymi intensyviu kakavos skoniu, o per keletą akimirkų atsiskleidžia kaštonų bei kavos poskoniai. Pastarąjį sustiprina viduje esančios vidutiniškai skrudintos ir traiškytos rūšinės kavos pupelės. Lengvai rūgštaus skonio suteikia kakavos pupelių gabaliukai esantys šokolade ir ant viršaus. Subtilų aštrumą garantuoja žiupsnelis Espellete pipirų. Plytelę puošia lietuviškas gamtos auksas - bičių suneštos žiedadulkės.

    Pagrindiniai ingredientai: Šokoladas, Arabika kavos pupelės, Kakavos pupelės, Espelette pipirai.

    Ingredientų kilmės šalys:
    Forastero šokoladas: Vakarų Afrika, Ekvadoras
    Arabika kava: Kolumbija
    Kakavos pupelės: Peru
    Espelette pipirai: Prancūzija
    Bičių žiedadulkės: Lietuva

    Grynasis svoris: 90g (± 10g)
    Įpakavimas: kartoninė dėžutė su ištraukiamu stalčiuku, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio

     

    Rankų darbo LAROCHÉ šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausia!

    Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali - su autentiškomis formomis ir  žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.

    Šokoladus gaminame iš aukščiausios kokybės kakavos pupelių, augintų Vakarų Afrikoje, Pietų Amerikoje, Azijos salynuose. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų ir ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kav bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.

    Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.

     

    ŠOKOLADUS GALITE ĮSIGYTI PAS MŪSŲ PARTNERIUS

  • 46% PIENIŠKAS ŠOKOLADAS SU SKRUDINTAIS LAZDYNO RIEŠUTAIS IR KARAMELINIAIS TRAŠKUČIAIS. Receptas №3

    Vienos rūšies „single origin“ šokoladas iš Dominikos Respublikos, Hispaniola salos. Pasižymi idealiu balansu tarp kakavos intensyvumo ir pieniško saldumo. Turi lengvo vaisiško rūgštumo ir šiek tiek kartumo. Gausiai praturtintas šviežiai skrudintais ir kruopščiai atrinktais lazdyno riešutais. Dar daugiau džiaugsmo gomuriui suteikia karameliniai traškučiai.

    Pagrindiniai ingredientai: Šokoladas, Lazdyno riešutai, Karameliniai traškučiai.

    Ingredientų kilmės šalys
    Šokoladas: Dominkos Respublika, Hispaniola
    Lazdyno riešutai: Azerbaidžanas
    Karameliniai traškučiai:  Didžioji Britanija

    Grynasis svoris: 100g (± 10g)
    Įpakavimas: kartoninė dėžutė su ištraukiamu stalčiuku, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio

     

    Rankų darbo LAROCHÉ šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausia!

    Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali - su autentiškomis formomis ir  žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.

    Šokoladus gaminame iš aukščiausios kokybės kakavos pupelių, augintų Vakarų Afrikoje, Pietų Amerikoje, Azijos salynuose. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų ir ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kav bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.

    Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.

     

    ŠOKOLADUS GALITE ĮSIGYTI PAS MŪSŲ PARTNERIUS

  • 100% ARABIKA, VIDUTINIO SKRUDINIMO KAVOS PUPELIŲ MIŠINYS

    Rinktinė arabika kavos pupelių selekcija iš saulėtųjų KOLUMBIJOS ir BRAZILIJOS.

    LAROCHÉ receptūros kavos mišinys subalansuotas mūsų šiaurietiškam skoniui: užburiantis kvapas, išraiškingas skonis ir ilgai išliekantis poskonis. Neturi per didelio rūgštumo bei nepageidaujamo kartumo. Puikų skonį ir aromatą lydi tvirta kremiška puta.
    Braziliška kava: bene aromatingiausia, turinti charakteringą saldų aromatą. Skonis pasižymi riešutų ir karamelės natomis. Kolumbiška kava: švelnesnė nei pastaroji, juntamas vaisiškumas, aiškus vyšnių poskonis.

    BRAZILIJOJE dauguma kavamedžių auga sąlyginai žemai - iki 1km virš jūros lygio, kai kitose kavos šalyse kavamedžiai auga 1.5 - 2km aukštyje. Pupelės džiovinamos sausuoju būdu saulėje ir vėliau Lietuvoje skrudinamos vidutiniškai, todėl skonis pasižymi ryškiomis riešutų ir karamelės natomis bei kremišku, tirštu kūnu. Tai bene aromatingiausia kava turinti itin charakteringą saldų aromatą.
    KOLUMBIJA ypatinga šalis dėl klimato įvairovės - nuo Amazonės atogrąžų miškų iki aukštikalnių Anduose. Kavamedžių uogos noksta kur kas aukščiau nei Brazilijoje - iki 1.9 km virš jūros lygio. Jas nuolat lepina atogrąžų lietūs. Šios kavos apdirbimo būdas - drėgnasis. Kolumbiškoje kavoje juntamas aiškus vaisiškumas, vyšnių kompoto poskoniai. Ši kava yra švelnesnė ir lengvesnė nei braziliška.

    Kilmės šalys:
    100% arabika: Brazilija
    100% arabika: Kolumbija

    Grynasis svoris: 90g

     

    KAVĄ GALITE ĮSIGYTI PAS MŪSŲ PARTNERIUS

  • 100% ARABIKA, VIDUTINIO SKRUDINIMO KAVOS PUPELIŲ MIŠINYS, MALTOS PUPELĖS

    Rinktinė arabika kavos pupelių selekcija iš saulėtųjų KOLUMBIJOS ir BRAZILIJOS. Maltos pupelės puikiai tiks plikymui puodelyje ar ruošiant filtriniais virimo būdais

    LAROCHÉ receptūros kavos mišinys subalansuotas mūsų šiaurietiškam skoniui: užburiantis kvapas, išraiškingas skonis ir ilgai išliekantis poskonis. Neturi per didelio rūgštumo bei nepageidaujamo kartumo. Puikų skonį ir aromatą lydi tvirta kremiška puta.
    Braziliška kava: bene aromatingiausia, turinti charakteringą saldų aromatą. Skonis pasižymi riešutų ir karamelės natomis. Kolumbiška kava: švelnesnė nei pastaroji, juntamas vaisiškumas, aiškus vyšnių poskonis.

    BRAZILIJOJE dauguma kavamedžių auga sąlyginai žemai - iki 1km virš jūros lygio, kai kitose kavos šalyse kavamedžiai auga 1.5 - 2km aukštyje. Pupelės džiovinamos sausuoju būdu saulėje ir vėliau Lietuvoje skrudinamos vidutiniškai, todėl skonis pasižymi ryškiomis riešutų ir karamelės natomis bei kremišku, tirštu kūnu. Tai bene aromatingiausia kava turinti itin charakteringą saldų aromatą.
    KOLUMBIJA ypatinga šalis dėl klimato įvairovės - nuo Amazonės atogrąžų miškų iki aukštikalnių Anduose. Kavamedžių uogos noksta kur kas aukščiau nei Brazilijoje - iki 1.9 km virš jūros lygio. Jas nuolat lepina atogrąžų lietūs. Šios kavos apdirbimo būdas - drėgnasis. Kolumbiškoje kavoje juntamas aiškus vaisiškumas, vyšnių kompoto poskoniai. Ši kava yra švelnesnė ir lengvesnė nei braziliška.

    Kilmės šalys:
    100% arabika: Brazilija
    100% arabika: Kolumbija

    Grynasis svoris: 90g

     

    KAVĄ GALITE ĮSIGYTI PAS MŪSŲ PARTNERIUS