KonditerijaSaldaus stalo kūrimą patikėkite profesionalams – LAROCHÉ

Saldaus stalo kūrimą patikėkite profesionalams – LAROCHÉ

Šiame straipsnyje pateiksime svarbiausią informaciją apie saldaus stalo kūrimą, desertų pasirinkimą, atsakysime į dažniausiai užduodamus klausimus. Padėsime Jums lengviau apsispręsti ir rasti geriausią sprendimą dėl desertų Jūsų vestuvių, jubiliejaus, įmonės ar kitai šventei.

TRUMPAI APIE LAROCHÉ

Esame savo amatui atsidavusi komanda, kurios pagrindinė vertybė yra sąžiningumas. Aukščiau visko yra produkcijos kokybė. Itin daug dėmesio skiriame įsimintino skonio sukūrimui. Ne ką mažiau svarbus aspektas – patrauklus ir modernus dizainas. Mūsų išskirtinumas  – kuriame vienetinio ir unikalaus dizaino tortus, pyragėlius. Įsiklausome į Jūsų norus bei poreikius. Jūsų pasirinktų skonių desertams dizainą kuriame pagal šventės koncepciją ir tematiką.
Turime didesnę nei 5 metų patirtį desertų kūrimo ir puošimo srityje – drąsiai galite mumis pasitikėti.

Turime tik geriausius klientų atsiliepimus.  

LAROCHÉ PROCUKCIJA:

Tortai
Pyragėliai
Macarons
Desertai indeliuose
Kanelės
Šokoladai
Saldainiai
Karamelės
Kava ir arbata
Dovanos svečiams
Ir kita

LAROCHÉ DESERTŲ JŪSŲ ŠVENTEI UŽSAKYMAS:

1. STILIUS. Peržiūrėkite mūsų anksčiau kurtų desertų nuotraukas: INSTAGRAM @Laroche.lt arba FACEBOOK @Laroche.lt  

2. IŠPILDYMAS. Išsirinkite norimą produkciją (tortas, pyragėliai, macarons, desertai indeliuose ir pan.).

3. SKONIAI. Išsirinkite patinkančius skonius: LAROCHÉ MENIU. Jeigu nesate ragavę LAROCHE produkcijos, kreipkitės dėl degustacijos. Degustacinius rinkinius darome periodiškai, keletą kartų per metus. Apie tai skelbiame socialiniuose tinkluose.

4. PIRMOJI KONSULTACIJA. Aptarsime Jūsų pageidavimus, apžvelgsime bendrą šventės viziją ir saldaus stalo integraciją, patarsime dėl tinkamiausių pasirinkimų, paskaičiuosime optimalius kiekius pagal svečių skaičių ir aptarsime kitus rūpimus klausimus.  Susisiekite su mumis telefonu 8 681 23544 arba per Facebook Messenger @https://laroche.lt

6. REZERVACIJA. Rezervuosime Jūsų vestuvių dienos datą. Nuotoliniu būdu pasirašysime užsakymo sutartį.

7. ANTROJI KONSULTACIJA. Aptarsime Jūsų šventės torto dizainą, bendrą šventės koncepciją, spalvas, gėles ir kitas detales. Ši konsultacija vyksta gyvai arba telefonu. Vėliausiai dvi-tris savaites prieš šventę. Reikalingas išankstinis susitikimo datos suderinimas.

8. PRISTATYMAS. Pristatysime LAROCHÉ desertus į Jūsų šventės vietą: vilą, restoraną, ofisą ar sodybą visoje Lietuvoje.

Visos konsultacijos suteikiamos nemokamai.

DAŽNIAUSIAI IŠKYLANTYS KLAUSIMAI:

Prieš kiek laiko reikia užsakyti tortą ir kitus desertus?
Rekomenduojame kreiptis kiek galite anksčiau – rezervuosime Jums desertų gamybos/pristatymo datą. Vieno atsakymo dėl laiko neturime, kadangi mūsų užimtumas priklauso nuo sezoniškumo. Jeigu Jūsų šventė yra didelė (vestuvės, jubiliejus ar įmonės renginys), tuomet rezervuokite datą kuomet jau žinosite šventės datą, o visas detales aptarsime vėliau. Mažiems užsakymams užtenka savaitės ar keletos dienų. Visuomet susisiekite – informuosime apie pageidaujamos datos užimtumą ir galimybes.

Kokio dydžio tortą arba kiek pyragėlių reikėtų užsakyti?
Mūsų rekomendacija, skaičiuojant užsakomo torto kiekį, būtų 150-200 g vienam žmogui, jeigu tai yra suaugusių žmonių šventė. Jeigu šventė skirta vaikams, tuomet kiekis vienam vaikui turėtų būti 100-150 g. Renkantis pyragėlius, rekomenduojame vieną pyragėlį vienam žmogui. Pastebėjome, jog pasiteisino praktika užsakyti keletą papildomų pyragėlių ar šiek tiek daugiau torto, nes kompanijoje visuomet atsiranda smaližių norinčių pakartoti.

Ar galite padaryti tortą su mūsų norimų formų dekoracijomis?
Taip, tortų papuošimą dažniausiai darome pagal Jūsų pageidavimus ir pavyzdžius. Tortų dekoracijas kuriame iš šokolado, ryžių popieriaus ir kitų medžiagų. Galime sukonstruoti norimą kompoziciją. Be abejo viskam yra ribos.

Jeigu neturiu torto pavyzdžio ir negaliu apsispręsti, ką daryti?
Padėsime Jums pasispręsti dėl torto dizaino pagal šventės tipą, aplinką ir svečius. Pasiūlysime keletą variantų. Dažnai užsakovai pasitiki mumis ir pasilieka desertų dizainą kaip staigmeną sau. Šiuo atveju kuriame pagal kliento pageidavimus ar komentarus apie šventę.

Noriu išskirtinio torto, ar padarysite?
Taip, visi mūsų tortai yra autoriniai ir vienetiniai. Antrą kartą tokio paties torto nepadarysime. Mums svarbiausia žinoti Jūsų norus ir lūkesčius, turėti aiškią viziją. Jei neturite, tuomet palikite kūrybą mums – nustebinsime.

Ar galite sukurti tortą – skulptūrą?
Taip, galime. Tai mums būtų įdomus iššūkis ir pramoga. Tačiau turime pabrėžti, jog tortas-skulptūra yra daromas ne vieną dieną ir reikalauja itin kruopštaus atsidavimo bei išankstinio pasiruošimo. Tokio torto įkainis negali būti kaip įprasto.

Ar galite padaryti torto kopiją?
Dažnai sulaukiame pageidavimo pagaminti torto kopiją 1:1 kaip iš pateiktos nuotraukos. Kopijų mes nedarome. Galime daryti šios stilistikos, panašų tortą. Taip pat ir su spalvomis – itin sudėtinga atkartoti identišką spalvą, kadangi ekrane matoma spalva ir realybės spalva dažniausiai skiriasi. Didelę įtaką turi naudojamos žaliavos ir dažai, jų tarpusavio sąveika. Dėl šių priežasčių pasiliekame teisę nekopijuoti.

Ar galite tortą papuošti cukraus mase?
Su cukraus mase įprastai nedirbame, tačiau išskirtiniais atvejais darome išimtį. Dažniausiai tai būna tam tikri puošimo elementai arba pasiūlomas išskirtinis dizainas, kuris sužavi ir mus.

Ar puošiate norimomis gėlėmis?
Taip, puošiame pageidaujamomis gėlėmis. Tačiau atkreipkite dėmesį, į gėlių rūšių sezoniškumą – ne visuomet visos gėlės galimos. Gėlės atkeliauja iš viso pasaulio, šį klausimą reikia suderinti iš anksto. Jeigu Jūsų pageidaujamų gėlių nėra, ieškome alternatyvų.

Ar galime naudoti nuosavas dekoracijas ir gėles?
Taip, galite mums pristatyti nuosavas dekoracijas ir gėles vieną ar dvi dienas prieš šventę. Tačiau atkreipkite dėmesį, jog dekoracijos turi būti tinkamos sąlyčiui su maistu, saugios. Bet kokiu atveju šį klausimą būtina suderinti iš anksto.

Kokių alergenų turi produkcija?
Galimų alergenų sąrašą rasite čia. Tai yra bendrasis sąrašas. Dėl konkrečių alergenų prašome kreiptis.

Ar galima užsakyti specialios receptūros desertą be alergenų?
Kai kuriais atvejais galima pakeisti tam tikrus ingredientus ar juos pašalinti. Prašome kreipkitės ir aptarsime individualiai.

Ar galime atvykę įsigyti tortą?
Priminsime, jog visi LAROCHÉ tortai yra kuriami pagal individualų užsakymą. Tortus vitrinoje siūlome metinių švenčių dienomis. Tačiau prieš atvykstant prašome susisiekti.

Ar yra minimalus desertų užsakymo kiekis?
Įprastai minimalių kiekių netaikome, tačiau yra keletas produkcijos pozicijų, kurioms taikomas minimalus kiekius. Daugiau informacijos rasite LAROCHÉ MENIU.

Ar pristatote užsakymą į šventės vietą?
Taip, Jūsų užsakymą saugiai pristatysime į nurodytą adresą. Taikomas pristatymo įkainis.

Ar galime užsakymą pasiimti patys?
Taip, be abejo, galite. Įspėjame, jog desertai šiltuoju metų laiku turi būti vežami vėsioje temperatūroje termo dėžėse arba bent atšaldytame automobilyje. Taip pat turi būti apsaugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Noriu tortą ir kitus desertus iš karto dėti ant saldaus stalo, valgysime vėlai vakare
Mūsų gaminami tortai yra dviejų tipų: prancūziški ir biskvitiniai. Šie du tipai yra skirtingi savo konstrukcija ir išvaizda. Dėl to laikymas šaldytuve ir patalpoje yra skirtingas.
Prancūziško tipo tortas negali stovėti patalpoje ant stalo, turi būti šaldytuve praktiškai iki to momento, kada bus valgomas. Tortą iš karto laikant patalpoje (ant saldaus stalo), galimas skysčio atsiradimas, aprasojimas dėl temperatūrų skirtumo, išvaizdos pakitimas ir kitos problemos. Prancūziško tipo tortą rekomenduojame valgyti 2 °C – 6 °C temperatūros. Tuomet Jūsų svečiai bus vaišinami geriausių skonio ir išvaizdos savybių desertu.
Biskvitinio tipo tortas gali būti išnešamas iš anksto, pavyzdžiui dedamas ant stalo po vakarienės. Biskvitinio tipo tortą rekomenduojame laikyti patalpoje 1,5 – 2 valandas prieš valgant. Tai rekomenduojame daryti virtuvėje ar pagalbinėse patalpose, neišimat iš transportavimo dėžės. Tortas bus pakankamai suminkštėjęs patogiam pjaustymui, optimalios valgymo temperatūros, geriau atsiskleis skonio subtilumas. Šio tipo tortai tinkami užsakovams, kurie nori visą desertų stalą išpildyti kaip galima anksčiau.

SUSISIEKITE SU MUMIS:

[fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”25px” bottom_margin=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /]

[fusion_checklist icon=”” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”16px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=”fa-phone”]

8 681 23544

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=”fa-home”]Linkuvos g. 58, Kaunas

[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=”fa-clock-o”]Dirbame: II-V 10:00-18:00, VI 10:00-14:00

[/fusion_li_item][/fusion_checklist]

Žinutės laukelyje parašykite rūpimą klausimą. Jeigu turite, pridėkite pavyzdines nuotraukas.

[fusion_code]W2ZjIGlkPSYjeDI3OzEmI3gyNztdWy9mY10=[/fusion_code]

AUKŠTYN