LAROCHÉ prekybos partneriai
LAROCHÉ produckijos galite įsigyti pas mūsų prekybos partnerius: VILNIUS LOCALS / GO9. G9, Gedimino pr. 9 - mados ir stilingų dalykų namaiLOCALS / PC PANORAMA. Saltoniškių g. 9 - mados ir stilingų dalykų [...]
LAROCHÉ produckijos galite įsigyti pas mūsų prekybos partnerius: VILNIUS LOCALS / GO9. G9, Gedimino pr. 9 - mados ir stilingų dalykų namaiLOCALS / PC PANORAMA. Saltoniškių g. 9 - mados ir stilingų dalykų [...]
Ruby šokoladas tai ketvirtoji šokolado rūšis išvesta ir sukurta Belgų-Šveicarų kompanijos "Barry Callebout", turinčios daugiau kaip 100 metų patirtį. Procesas buvo pradėtas dar 2004 metais. 2009 metais kompanija užpatentavo šio šokolado skonį ir [...]
Žinome, jog kakava išgaunama iš egzotinėse šalyse augančių kakavos medžių vaisių sėklų. Pasinerkime giliau - iš kur gi ta kakava atkeliauja, kurios šalys yra pagrindiniai eksportuotojai. Sąrašas šalių, kurios statistiškai pagamina didžiausius kakavos [...]
Naujasis tyrimas, atliktas "Incarnate Word" Rosenbergo optometrijos mokyklos San Antonio universiteto tyrėjų, parodė, jog valgant tamsų šokoladą gali pagerėti suaugusio žmogaus regėjimas. Tokią išvadą mokslininkai priėjo atlikę tyrimus su 30 sveikų suaugusiųjų: 9 [...]
Gryni, neapdoroti kakavos milteliai yra pilni flavonoidų, kurie veikia kaip natūralūs antioksidantai. Kakava dažnai yra priskiriama prie SUPER MAISTO (superfoods). Antioksidantai apsaugo kūną nuo senėjimo ir laisvųjų radikalų sukeltų ligų. Neapdorotos kakavos sudėtyje yra [...]
Vienas iš labiausiai paplitusių klaidingų supratimų apie šokoladą yra tai, kad skaičius 70% yra tarsi magiškasis skaičius - šokolado etalono skaičius. Yra priimta manyti, jog šokoladai virš 70% yra kur kas sveikesni nei [...]
Pagrindinis pramoninio šokolado gamintojo uždavinys yra nuoseklumas: nuoseklus pH, nuoseklus skonis ir nuosekli reologija. Tai pagrindiniai uždaviniai norint šokoladą nuolatos išlaikyti tokio paties skonio, konsistencijos ir išvaizdos. Plačiai pardavinėjamo šokolado pirkėjai jį įsigiję [...]
Juodas šokoladas gali sumažinti stresą ar jo padarinius - taip sako Londa Lima universitete Sveikatos Mokslų centre atlikti tyrimai. "Nauji tyrimai rodo, kad tamsaus šokolado vartojimas mažina stresą ir uždegimą, tuo pat metu [...]