Tinklaraštis 2018-12-29T10:26:48-02:00

Laroche žiniatinklis: tik aktualūs ir skanūs straipsniai

Naujasis tyrimas, atliktas "Incarnate Word" Rosenbergo optometrijos mokyklos San Antonio universiteto tyrėjų, parodė, jog valgant tamsų šokoladą gali pagerėti suaugusio

Gryni, neapdoroti kakavos milteliai yra pilni flavonoidų, kurie veikia kaip natūralūs antioksidantai. Kakava dažnai yra priskiriama prie SUPER MAISTO (superfoods). Antioksidantai

Vienas iš labiausiai paplitusių klaidingų supratimų apie šokoladą yra tai, kad skaičius 70% yra tarsi magiškasis skaičius - šokolado etalono

Pagrindinis pramoninio šokolado gamintojo uždavinys yra nuoseklumas: nuoseklus pH, nuoseklus skonis ir nuosekli reologija. Tai pagrindiniai uždaviniai norint šokoladą nuolatos

Juodas šokoladas gali sumažinti stresą ar jo padarinius - taip sako Londa Lima universitete Sveikatos Mokslų centre atlikti tyrimai. "Nauji

Load More Posts